​​

 eng_flag_lille.jpg

Skip Navigation LinksKap-nyheder

​Kapsejlads nyheder

 

 

27 juni 2016

Sejlklubben Sundet's spidsgatter DNA fornægter sig ikke.

2 fantastiske præstationer i Sjællandrundt 2016 Gennemførsel i gaffelrigger er i sig selv en
kæmpe bedrift i kampen mod tiden og elementerne. 
I dette års udgave af Sjællandrundt, vandt vores 
sejlklub yderlig hæder med 1 pladsen på
DH mål på lille bane med Spækhuggeren Towanda.

Stor tillykke fra kapsejladsudvalget til begge
besætninger.      Læs mere her 

 

19-juni

Sundet på 3 pladsen efter 2 stævner.

https://danishleague2016.sapsailing.com/gwt/Home.html#/series/:seriesId=e31db4ec-6952-443a-8be0-30ffc570a80d

 

19 Jan 2016
Sejlklubben Sundet - Sejlsportsligaen 2016
Sejlklubben Sundet deltager i Dansk Sejlunions Sejlsportsliga. Tilmed dit hold hvis I ønsker at repræsentere klubben I sejlsportsligaen. Læs mere her - http://www.sundet.dk/Sider/DS-Sejlsportliga.aspx


18 maj 2015

Sejlsportsligaen - Husk at deadline er en måned før stævne start.

Tilmed dit hold hvis I ønsker at repræsentere klubben I sejlsportsligaen. Bemærk at til stævnet i Horsens skal vi stille med en ekstra mand til den RIB vi skal have med, så besætning til dette stævne er på 5 mand hvoraf den ene er gummibåds chauffør. Læs mere her - http://www.sundet.dk/Sider/DS-Sejlsportliga.aspx

 

07 maj 2015

Kapsejladsligaen 2015

Kapsejladsligaen starter snart igen, første division går i gang i weekenden den 8 maj, men mere interessant er det at Sejlklubben Sundets besætning, der sejler 2 division starter første sejlads den 16 maj hvor de tager til Skive. Besætningen er Finn Heiden, Jesper Høegh, Jonas Wijkki og Anders Nielsen
Vi glæder os til at følge sejladserne tæt og håber på gode placeringer til Sundet  http://sejlsportsligaen.dk/


04 maj 2015
Spilernål til guldvindere af DS DM

Kære klubmedlemmer, vi har sidste år genoplivet de stolte traditionerne med at guldvindere af et gyldigt mesterskab under Dansk Sejlunion og hvor skipper og de gaster der er registeret medlemmer af Sejlklubben Sundet. Vil få overrakt en spiler nål af klubben som anderkendelse og hæder af den store bedrift de har begået for at skaffe det ædleste af alle metaller til vores klub.

Det har ikke været muligt at få koordineret en helt officiel overrækkelse henover vinteren, men hæderen skal besætningen have. Jeg taler/skriver selvfølgelig om besætning fra Towanda der står til at kunne rekvirer en spiler nål  af kapsejladsudvalget. Det drejer sig om Lars Møller Nielsen, Jens Lillegård og Ole Eskildsen, som i deres Spækhugger skaffede dem selv og Sundet en 1 plads ved DM i Nivå.

Stor tillykke fra kapsejladsudvalget


31 mar 2015
Svanemøllekredsen søger skipper og letmatros

Dommerbåden til onsdagsbatcher skal have besætning Læs mere her. SMK_Stillingsopslag_Svanen.pdf


31 mar 2015
Opdaterede Informationer om tirsdag & onsdags kapsejladser

Læs mere her http://www.sundet.dk/Sider/Aftenmatcher.aspx


01 mar 2015
Sejlklubben Sundet - Sejlsportsligaen 2015
Sejlklubben Sundet deltager i Dansk Sejlunions Sejlsportsliga i 2. division Læs mere her.


16 okt 2014
Sejlsportligaen - SEJLSPORTENS CHAMPIONS LIAGUE
For første gang i sejlsportshistorien vil én klub blive udpeget som den bedste sejlklub i verden, når "Sailing Champions League" afvikles i Københavns Havn fra den 17. til 19.oktober 2014. 

VIP invitation

Sejlklubben har modtaget følgende fra Nicolai Lassen:

I det tidlige forår 2014 var vi nogle gode mennesker, som havde en lille drøm mens vi knoklede med at få sat den danske SEJLSPORTSLIGA i søen. Vi drømte om at få en SEJLSPORTENS CHAMPIONS LIAGUE, stedet hvor verdens allerbedste klubhold mødtes og fandt den bedste sejlklub i verden.

Tænk drømmen er gået i opfyldelse........Rigtige mange fantastiske ildsjæle i Danmark, Tyskland og Sverige har gjort det helt umulige.

For første gang i sejlsportshistorien vil én klub blive udpeget som den bedste sejlklub i verden, når "Sailing Champions League" afvikles i Københavns Havn fra den 17. til 19.oktober 2014. 

Endelig får "Den Lille Havfrue" lidt indhold i tilværelse, når hun og hendes sten skal være topmærke. Langeliniehavnen er omdannet til en stor sejlerlandsby, gerne fyldt med masser af mennesker.

24 sejlklubber fra 16 lande, skal kæmpe om trofæet, en 5 kilo tung sølvbovle. I vinder alle sammen for introducerer noget nyt Sejlsport og "Charity"

Gider du dele denne historie med alle dine venner, så det bliver en stor dejlig sejlsportsbegivenhed.


01 sep 2014
Sundet Spækhugger vinder DM 2014
Der var hård kamp i toppen af Spækhugger feltet i det endelige resultat var der kun 7 point fra nr. 1 til nr. 6.

Danmarksmester blev Ole Eskildsen, Lars Møller og Jens Lillegård fra vores klub i D210 Towanda, med 24 point, foran Lars Røpke, Helsingør Sejlklub med 27 point og på tredjepladsen Jørgen Bo Sørensen, Aarhus Sejlklub.

Spækhuggerens konstruktør Peter Bruun, Helsingør Sejlklub blev nr. 4. Danmarksmester 2011, Jesper Andersen, som de sidste to år er blevet nr. 2, endte i år på sjettepladsen. Og den tidligere OL-sejler Nicolai Thorsell, som havde debut i klassen, blev nr. 9.

Stort tillykke fra Sejlklubben Sundet

Kilde; Bådmagasinet/Nivå Bådelaug/Kapsejladschefen


27 aug 2014
CB66 Bronze ved DM2014
Sundet/Hellerup besætning, bestående af Eigil Mølgaard og Rasmus Knude opnår bonze ved DM i CB66, i et 17 både stor felt i Hellerup

Stort tillykke fra Sejlklubben Sundet

Kilde; Bådmagasinet

 

26 aug 2014
Kapsejladsudvalget søger en ”kommunikator”
Det går rigtigt stærkt i kapsejladsudvalget derfor har det haltet det lidt med at få kommunikeret ud til alle medlemmerne hvad det er vi går og laver, derudover ligger der en opgave i at få strømlinet og vedlige holdt vores ny blog. Derfor, sidder du med en stor interesse for sejlsport især i Sundet. Så hold dig ikke tilbage, er du i tvivl om du er den rigtige så skriv alligevel, din hjælp vil være yderst værdsat.

 

04 apr 2014
Sejlsportsliga 2014
Artikel i Bådmagasinet om hvordan vi i Sundet vil gribe udfordringerne an i ligaen.

http://www.baadmagasinet.dk/nyheder/nyheder/sejlsportsliga/20849-sejlklubben-sundet-vil-stille-med-4-forskellige-ligahold/page01feb 2014
Sejlsportsligaen

Sejlklubben Sundet deltager i Dansk Sejlunions nyoprettede Sejlsportsliga. Der er 18 klubber til start i sæsonen 2014. Der er fokus på konkurrence imellem klubberne og ideen/formålet med ligaen er at tiltrække nye yngre sejlere. Derfor, er du interesseret i at repræsentere din klub, enten som enkeltsejler eller som team, så vil vi godt høre fra dig.
Der er 4 stævner henover sæsonen og vi skal bruge 4 sejlere til hvert stævne. Stævnerne ligger spredt ud over landet. Der sejles 36 sejladser af 15 minutters varighed henover en weekend. Der skal sejles i J70 bådtypen. Der er ingen begrænsninger hvad angår vægt, køn og sammensætning heraf. Tilmeldt besætning til stævne kan ikke laves om, så det er ikke muligt at spekulere i at sende en tung herrebesætning i hårdt vejr og det modsatte i løjt vejr.
Hvordan vi i Sundet vil foretage udvælgelsen til ligaen ved vi på nuværende tidspunkt ikke, men det afhænger af hvor mange tilmeldinger vi modtager. Som udgangspunkt skal vi have 16 sejlere, der vil give den alt hvad sejlervisdom og kræfter kan trække, i kampen om at få vores sejlklub godt placeret i mellem klubberne.
Derfor send en mail til kapsejladschef@sundet.dk hvis du eller dit team ønsker at være med.
Deadline 15. marts 2014 klokken 12.00.
Med venlig hilsen
Sune Wohlert

​Ansvarlig for denne side: Kapsejladsudvalget