​​

 eng_flag_lille.jpg

Skip Navigation LinksPinsetur-2015

Pinsetur til Humlebæk

Den  14. - 16. maj 2016.

Som TRADITIONEN igennem mange år byder, så ligger det fast at Sejlklubben Sundet er vært ved det store morgen bord under træerne PINSE SØNDAG d. 15 maj. Kl. 10.00.

Klubben er vært for friskbagt morgenbrød, juice, cacaomælk, smør, marmelade, samt smagsprøver på diverse " bitre " drikkevare.

I skal selv medbringe kaffe, service, blødkogte æg osv.

Selvfølgelig holder vi også fast i traditionen med rundboldkamp, søndag eftermiddag oppe på marken for børn og voksne med forfriskninger til pausen og fiskekonkurrencen for børn, der ender ud i det herlige krabbeløb.

Aftensmaden er det helt store grill eventyr under træerne, ja til langt ud på natten, hvor vi alle selv medbringer service, mad, grill'er og drikkevare. Husk varmt tøj og tjekke vejrudsigten for sol, regn osv.

Mandag morgen når der er liv på kajen, er der fælles oprydning på pladsen og lånte borde stilles på plads og så går turen hjemover .

Vi glæder os til at se klubbens medlemmer og andre, fra vandsiden eller fra land i biler og måske fra luften.

Nogle starter Pinsen ved at sejle til Hven fredag eller lørdag, hvor der bliver hygget i løbet af lørdagen og med fælles grill om aften . Hvor der så bliver stævnet ud tidligt søndag morgen, med Humlebæk og morgenmad som mål.

Nogle tager til Humlebæk fredag eller lørdag og har hygge dage der, og gør klar til søndag morgen, hvor fælles arrangement løber af stablen.

Medlemmer af aktivitet udvalget vil være tilstede i Humlebæk fra fredag og tage imod alle indkommende både i løbet af weekenden, modtagelse af havnepenge og evt andet.​


 

Vel mødt til alle og på gensyn
Aktivitetsudvalget Doris HøjPinsetur i sejlerskolens både

Sejlerskolen sejler med på Pinseturen i Sejlerskolens både.
Sejlerskolens både sejler om lørdagen enten til Kyckbacken eller til Norreborg
Læs mere her


Pinsetur 2014      (_HA08710).jpgPinsetur 2014      (_HA08714).jpgPinsetur 2014      (_HA08718).jpg