​​

 eng_flag_lille.jpg

Skip Navigation LinksHandicap01

Handicapsejlads - Referat

(sidste opdatering: 09 april 2015)

KÆRE LÆSERE:

Mandag d. 23 marts kl. 1900 mødtes en del af sejlerne med de fleste i hjælper-gruppen til en aften med lidt snak om
søvejsregler og sejlteknik. Det var første samling i 2015. Ludvig tegnede og fortalte på tavlen medens der blev trukket en flaske rødvin op, ligesom der var kaffe og medbragt wienerbrødsstang. Der var stor interesse for sejlteknik og om hvordan man får det meste ud af båden.

Vi talte også om hvad man kan komme ud for af "ulykker" - store som små -  når man begiver sig ud til søs. ALLE SEJLERE LOVEDE I DEN FORBINDELSE ALTID AT MELDE IND PÅ RADIOEN HVIS DE SEJLEDE UDENFOR SYNSVIDDE AF PONTONEN!
Vær også opmærksom på at radioen ikke altid kan række hen over bebyggelsen på Tuborg Havn.!!

Måske kan vi nå at gentage en "del 2" og der arbejdes på at lave denne sammenkomst mandag d. 20 april kl. 1900-2030. Vi korter lidt af, for det viste sig at to timer måske var lige i overkanten. Næste gang vil cafeen være åben, men vi vil dog stadig byde på kaffe, øl, vand og lidt blødt brød.

Cafeens menu er væsentlig ændret i forhold til tidligere og kan nok karakteriseres som mere handicapvenlig hvad angår selve fortæringen - selvfølgelig alt efter hvad man vælger. Der er tale om tyrkisk/italiensk menu. :-)

Ludvig og den øvrige ledergruppe sender de bedste forårshilsner, specielt til de fraværende.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ansvarlig for denne side: Mini-12 udvalget
mailadresse: mini12@sundet.dk