​​

 eng_flag_lille.jpg

Skip Navigation LinksKap-side1

Kapsejlads

watski.jpg 

Kære sejler,

KDY har i samarbejde med vores mangeårige samarbejdspartner Watski A/S valgt at udvikle formatet for vores populære sejlads i 2015.

Sejladsen hedder nu ”Watski 1-2-3 Star” og sejles den 14.-15. august.

”Watski 1-2-3 Star” kan dermed, som navnet siger, tilbyde kapsejlere en ekstra dimension inden for kapsejladstilbud, nemlig den ultimative udfordring ved at sejle sin båd alene, eller med to eller tre personer, dvs. flere former for ”Shorthanded” sejlads.
 
Banen i Øresund
”Watski 1-2-3 Star” ligger samtidig med ’Øresundsugen’, hvorfor det har været naturligt for KDY og Watski at lave en bane rundt i Øresund, hvor Hven, Saltholmen og Drogden skal rundes på de to distancebaner henholdsvis fredag og lørdag.
 
Distancesejladsen er opdelt i to, hvor der fredag morgen er start ud for Rungsted Havn og fredag nat er pitstop på Flakfortet. Præcise baner og distancer bliver fastlagt ud fra vejrudsigten, således at det tilstræbes, at alle kan nå i havn til hhv. fredagens sejlerfest på Flakfortet og præmieoverrækkelsen i Rungsted lørdag eftermiddag.
 
Sejler man singlehanded bliver man kompenseret med 10 minutter i handikaptiden i forhold til doublehanded både, og sejler man med to venner som triplehanded båd tillægges der 10 minutter i handikaptiden.
 
Bemærk at der er både en Racing-klasse og en Cruising-klasse.
 
Kapsejlads med et socialt touch...
Fredag eftermiddag er der første målgang ved Flakfortet, hvor vi efter sejladsen mødes til en sejlersnak og mole-øl.
 
Fredag aften er der mad og drikke ad libitum, musik fra Martini*s Orchestra og overnatning i havnen på Flakfortet, alt sammen inklusive i deltagergebyret.
 
Derudover vil den afgørende målgang lørdag eftermiddag den 15. august være en del af havnefesten på Rungsted Havn, hvor hele havnen er prydet med underholdning for store og små, og vi slutter sejladsen af med mole-øl ved præmieuddelingen.
 
Vi ønsker at skabe en ny event med vægt på såvel gode sejladser samt festligt samvær mellem alle sejlerne.
 
Tilmeld dig hurtigst muligt
 Du tilmelder dig ved at udfylde tilmeldingsblanketten på stævnets hjemmeside
www.kdy.dk/watski123.
 
Af hensyn til planlægningen og aftalerne med Flakfortet, vil vi opfordre dig til at tilmelde dig hurtigst muligt, men der vil være tilmelding helt frem til den 7. august 2015.
 
Udover gode distancesejladser og socialt samvær, fest og musik, vil alle deltagere i ”Watski 1-2-3 Star” få en Musto trøje fra Watski, ligesom der ud over æren ved at være podievinder, vil der være et stort præmiebord med gaver fra Watski, Net 1, Helly Hansen m.fl.
 
Vi glæder os til at se dig/jer til ”Watski 1-2-3 Star”.

Bedste sejlerhilsner
KDY’s kapsejladsudvalg