Havkajak

Som medlem har du også mulighed for at ro havkajak hos os – du ror i din egen kajak. Vi ligger centralt placeret i Svanemøllehavnen – mindre end 100 meter, så er du på vandet. Vi ligger godt i læ i Svanemøllebugten, så  uanset vindforhold, så er der rige muligheder for, næsten altid – at finde det vand som passer til dig.

 • Adgang direkte til Svanemøllebugten og Øresund – jollerampe og lave broer.
 • Opbevaring af din private Kajak, SUP eller Windsurfing udstyr i aflåst kajakhus.
 • Årlig gratis undervisning i kajakhåndtering, paddle- og roteknik, selvredning, makkerredning, rul mm.
 • Undervisning i førstehjælp.
 • Mulighed for bad efter sejlads og adgang til toilet og indendørs faciliteter, værksteder, klubhus, frokoststue mv.
 • Godt samvær med andre vandsportsinteresserede, bl. a. ved at du kan finde ro-makkere – eller selv tilbyde dig på vores Facebook gruppe.

For oplysninger om priser her (klik)

Ønsker du at vide mere eller blot høre om mulighederne for at ro ud fra os, så kan du altid kontakte os på: kajak@sundet.dk.

Ønsker du at prøve havkajak?

Vi går op i sikkerheden, så derfor sker al prøvesejlads under disse forhold:

 1. Roeren er fuldt ansvarlig for sin egen sikkerhed, når de tager en kajak ud på vandet.
 2. Hverken ledsager, medlemmer af kajakafdelingen eller klubben har noget ansvar for roerens aktiviteter på vandet, undtagen for kajakkens sødygtighed og tilstand.
 3. En ledsager skal altid være til stede under roturen, enten som medlem af kajakafdelingen eller arrangeret gennem klubben.
 4. Det er nødvendigt at informere klubben, før man benytter ledsager-ordningen og før kajakken sættes i vandet.
 5. Roeren skal holde sig tæt på kysten og være højst 100 m fra land under roningen. Vejret skal altid tages i betragtning.
 6. Det er obligatorisk for roeren at bære en redningsvest/svømmevest, da dette ikke er inkluderet i det medfølgende udstyr. Overtrædelse kan resultere i en bøde på 1.500 kr.
 7. Roeren skal klæde sig passende på i forhold til vind og søforhold.
 8. Det anbefales at starte med at ro over til stranden ved Strandpromenaden og udføre selv- og makkerredninger, især for nybegyndere.
 9. Rorpedalerne skal justeres korrekt til roerens benlængde inden starten på roningen.
 10. Det er kajakafdelingens ansvar at sikre, at kajakken er sødygtig og i orden, mens roeren har ansvaret for sin egen sikkerhed og skal overholde de angivne sikkerhedsprocedurer.