Kapsejlads

Kapsejlads har altid været en central aktivitet i Sejlklubben Sundet. Kapsejlads udvalget arbejder i disse år målrette for at det bliver en endnu større del af klubben.

I sæsonen fra april til september sejles der hver onsdag aften i et samarbejde med naboklubberne. Sejladserne er typisk af halvanden times varighed og efterfølgende er der hyggeligt samvær og præmieuddeling. Der sejles efter handicap eller på decideret klasse baner eksempelvis i Spækhugger feltet, Det er således ikke er båden, der betinger om man vinder, men besætningens dygtighed.

Skolebådene deltager også med kapsejladshold, så der er mulighed for elever, som har bestået KAP2, at fortsætte med træning i kapsejlads feltet.

Alle kan være med og de der ikke selv har båd, er mere end velkommen på andre både, der altid søger besætningsmedlemmer.

Sejlklubben Sundet er jævnligt vært for andre arrangementer, herunder  Danmarksmesterskaber for klassebåde, trænings stævner mm.

Der brug for hjælpere til de mange opgaver, der i forbindelse med en sådan aktivitet. Det er spændende også at stå på sidelinjen og se de spændende og ofte tætte sejladser.

Har du input til os herunder  stævner/mesterskaber vi har overset, ideer til fremtiden, så giv os en mail så vi kan få det vendt.