DS Sejlsportliga

Sejlsportsliga 2016

Sejlklubben Sundet deltager i Dansk Sejlunions Sejlsportsliga i anden division i år. Vores mål er selvfølgelig at komme i 1 division igen. Der er 18 klubber til start og der er fokus på konkurrence imellem klubberne, som er selve ideen/formålet med ligaen. Derfor, er du interesseret i at repræsentere din klub, som team, så vil vi godt høre fra jer.

Der er 4 stævner henover sæsonen, der sejles i J70 bådtypen. Der er ingen begrænsninger hvad angår vægt, køn og sammensætning heraf. Så repræsenterer du en besætning på 4 og har lyst til at komme med i udtageles løbet til Ligaen som repræsentant for vores sejlklub. Så er chancen her nu.

Hvordan vi i Sundet vil foretage udvælgelsen til ligaen ved vi på nuværende tidspunkt ikke, men det afhænger af hvor mange tilmeldinger vi modtager og den generelle logistik. Som udgangspunkt vil vi have den skarpeste besætning afsted til hvert stævne, sejlere der vil give den alt hvad sejlervisdom og kræfter kan trække, i kampen om at få vores sejlklub godt placeret.

Derfor send en mail til kapsejladschef@sundet.dk hvis I ønsker at være med.

Deadline for tilmelding til udtagelsen er 1 måned før stævne start. Ved første stævne er tilmeldingsfristen dog 1. marts 2016.

Deadline for medlemskab af Sejlklubben Sundet er 1. april 2016 og er påkrævet for alle besætnings medlemmer.

Det er skipper der samler og tilmelder sit team og bliver den fremadrettet kontakt til Liga-udvalget. I skal være indstillet på en del logistik da 3 af stævnerne i år er placeret lidt uden for Øresund.

Bemærk at vi formenlig igen i år skal vi stille med en ekstra mand til den RIB vi skal have med, så stævne besætningen er på 5 mand hvoraf den ene er gummibåds chauffør.

Økonomi og yderligere information tilgår.


Stævne 1, Oure

2. division, 14. – 15. maj 2016

Stævne 2, Juelsminde
2. division, 18. – 19. juni 2016

Stævne 3, Thisted
2. division, 20. – 21. august 2016

Stævne 4, Skovshoved Sejlklub
2. division, 10. – 11. september 2016

Med venlig hilsen
Kapsejladsudvalget

Ansvarlig for denne side: Kapsejladsudvalg​