Bäckviken Händicap d. 26-28 august 2022

Så er der åben for tilmelding til Bäckviken Händicap, som vanen tro afholdes sidste weekend i august – d. 26 til d. 28. Turen i år har sit mål i Borstahusene Sverige.

Vi lægger op til at vi starter turen om fredagen, med social grill og hygge ved service bygningen – vi tænder op i grill kl. ca 18:30, og husk at medbringe mad mm.

Tilmeldingslisten hænger i medlemsgangen i klubhuset – SIDSTE FRIST FOR TILMEDLING ER MANDAG D. 22-8-2022.

Program

Fredag d. 26/8
– Kl. 18:30 Socialt grill arrangement ved Servicebygningen her.

Lørdag d. 27/8
– Kl. 8:00 Morgenmad i undervisningslokalerne i Sejlklubben Sundet
– Kl. 9:00 Skipper møde
– Kl. 10:00 Første start
– Kl. 15:00 Fælles hygge og leg ved klubhuset i Borstahusene
– Kl. 18:00 Fælles grill og aftenhygge ved klubhuset

Søndag d. 28/8
– Kl. 10:00 Præmieoverrækkelse og oprydning, og derefter sejllads hjemover.

Kom og deltag i sejladsen og leg på havnen, fyld båden op med gaster og du kan naturligvis være med uden at deltage i selv kapsejladsen.

Lørdag eftermiddag, efter kapsejladsen kl. ca 15.00 vil der være fælles leg for børn og voksne, ved klubhuset i Borstahusene. – Alle ideer / udfordringer er velkomne

Kl.18.00 mødes vi ved klubhuset, hvor vi griller og spiser sammen – så husk og medbring – grill – kul – dug – service og hvad i ellers skal bruge til god middag og drikkevarer.

Søndag kl 10.00 kåres vinderne af kapsejladsen og bedst udklædte besætning!
Klubben er vært for en ” godmorgen dram ”.

Hvad er Bäckviken Händicap
Det er en handicapsejlads efter et indviklet sæt regler med fri sejlføring, hvor der sejles om Kutterpokalen – som har vandret siden 1922, Kragejollepokalen, som er vundet til ejendom flere gange (hver gang genudsat), Oldrups mindepokal for hurtigste båd efter lystal, samt dumpepokalen for sidste båd i mål og præmie for kunstnerisk indtryk.
Turen til Bäckviken på Hven har været gennemført helt siden 1904, og er næsten lige så gammel som selve klubben.
Bäckviken Havn er over tid desværre blevet en havn med store rute færger og en meget urolig havn at ligge i og derfor har vi igennem i sidste mange år, prøvet at finde andre havne hvor turen går til – men vi bibeholder navnet.
Bäckviken Händicap, er også fordi de gamle vandre pokaler – de stadigvæk er vær at sejle efter og er flotte at have stående på kaminen det næste år og med vinder navn og båd navn præget i pokalen og i små plader hængende på kanten af pokalerne.