Adgang til båden

Du kan få adgang til at sejle med Vesla på flere måde.
1. Du kan melde dig til Balladgruppen. Medlemmer har første prioritet til sejlads med Vesla. 
2. Du kan sejle med som gæst på de sejladser, som Balladgruppen sejler, såfremt der er plads og efter nærmere aftale med Skipper.
3. Du kan som medlem af Sundet med førerbevis eller duelighedsbevis sejle Intro-sejlads med Vesla efter aftale med Balladgruppens Intro-skipper.

Som medlem af Balladgruppen:
Fællessejlads
Når du er medlem af Balladgruppen, kan du sejle fællessejlads med andre Balladgruppe medlemmer og gæster. Ved fællessejlads har alle Balladgruppe medlemmer mulighed for at tilmelde sig. Der er forhåndsreserveret fællessejladser som hverdagsaften-sejlads og som klub-sejlads på udvalgte klubture.

Privatsejlads
Balladgruppens medlemmer kan også reservere båden til privatsejlads med ansvarlig Skipper fra Balladgruppen og besætning efter eget ønske.

Som medlem af Sundet:
Som medlem af Sundet kan du sejle med som gæst på Balladgruppens fællessejladser på hverdage, weekender og udvalgte klub-sejladsdage efter nærmere aftale med Skipper. Hvis du som medlem af Sundet har førerbevis eller duelighedsbevis kan du sejle Intro-sejlads med en af Balladgruppens Intro-skippere på en fast månedlig hverdags-sejlads (f.eks. første tirsdag i måneden). Her får du en introduktion til sejlads med Vesla og mulighed for at opnå rutine i sejlads med turbåd med indenbords motor. Der er IKKE tale om sejlundervisning, her henvises til Sundets Sejlerskole.

Se mere om sejladser (klik)