Foredragsaften om langturssejlads

Foredragsaften Onsdag d. 8 februar 2023

Foredraget fra kl. 19:00. til 21:30.

Med spisning fra kl. 18.00.

Onsdag d.8-2-23 holder vi klub og foredragsaften med Stefan Hasle og Claus Hasle fra S/Y Papaya, der kommer og holder foredrag om langturssejlads.

Claus er instruktør i Sundets sejlerskole.

Claus og Stefan er begge både erfarne langturssejler og gode historiefortæller, så vi forventer en lærerig og underholdende aften med inspiration til os alle.

Foredrag: Atlanterhavet rundt – 12 måneder fra København til Caribien og retur.

– En rejsebeskrivelse med fokus på eventyret og oplevelsen

– En masse om planlægning og gennemførsel af langturssejladsen med masser af erfaringer og anbefalinger om bl.a. sikkerhed, navigation, grej og de nødvendige kompetencer,

– For alle sejler og sejlinteresserede.

De skriver: fra sommeren 2020 til sommeren 2021sejlede vi vores båd S/Y Papaya ( en Dufour 425 GL) på langtur, der bragte os ned langs Europas vestkyst, over Atlanterhavet to gange med længere ophold ved de Kanariske øer, i Caribien og på Azorerne.

I dette foredrag deler vi vores oplevelser, erfaringer og betragtninger fra vores tur til inspiration og læring for nuværende og kommende langturssejlere – og alle andre interesserede.

Det hele bliver rigt illustreret med en masse billeder og video samt forskelligt grej som vi tager med.

Varighed: 2,5 time inkl. 20 min pause.

I kan tilmelde jer til middag som vil være Stegt flæsk med kartofler og persillesovs til 139,00. til Cafe Sundet tlf 39 29 30 35

Vel mødt og glædeligt gensyn
Aktivitetsudvalget