Formandens klumme

Kære alle sammen,

Så blev vi desværre igen ramt af pandemien. Omikron har vi alle lært at stave og forholde os til. I skrivende stund har det betydet manglende omsætning i cafeen med aflyste arrangementer, aflysning hos de sangglade hvaler m.m. Cafeen er dog alligevel i julehumør og giver rabat til medlemmerne mod forevisning af medlemskort – der er åbent alle ugens dage mellem 11 og 22.

Uanset aktiviteter eller ej – nyd vinteren og lad os håbe at det bliver en mildere omgang – pas på jer selv og hinanden.Gaffelriggerne

Efteråret har bl.a. budt på generalforsamling med megen debat specielt vedrørende vores gaffelriggere. Efter generalforsamlingen er der mange medlemmer, som har meldt sig som interesserede i at deltage i en gruppe til bevarelse, vedligeholdelse og sejlads i vores gaffelriggere. I skrivende stund har vi mere end 10 medlemmer, som gerne vil være med. Hvis begge både skal sejles, behøver vi nok endnu flere aktive medlemmer. Straks over nytår og når Omikron, Delta mfl. tillader det, så inviterer vi alle interesserede til et opstartsmøde, hvor vi kan aftale de nødvendige detaljer om organisation etc.

Så vil du være med fra starten i en gruppe til vedligehold og sejlads med gaffelriggere, så henvend dig til mig på formand@sundet.dk eller Fini Lund på filund@youmail.dk. Husk at alle kan deltage uanset viden om træbåde, anciennitet, o. lign. Så tilbuddet er til alle: Nye og gamle medlemmer, elever på sejlerskolen uanset erfaring – blot du har lyst til fællesskab omkring de fine både.


Stærk udvikling på kontoret

Vi har ansat Maria Jørgensen til at passe på os alle sammen. Vi har sammenstykket en lang liste med opgaver, som pt. ikke bliver løst i de forskellige udvalg. I bestyrelsen glæder vi os til samarbejdet, som vi er overbeviste om bliver til stor glæde for alle. Ikke mindst alle de frivillige, som får hjælp til rutineting, og dermed bedre koncentrere sig om nye initiativer.

Alle vores udvalg

Som bekendt har vi en række vigtige og livlige udvalg med glade frivillige. Selvom Maria bliver en stor og kærkommen hjælp, har vi absolut brug for flere frivillige i udvalgene.

Vi holder i begyndelsen af februar måned en hverveaften (forudsat at Omikron tillader det), hvor alle er velkomne for at få et overblik over mulighederne i klubben. Du behøver dog ikke at vente til februar – har du allerede nu lyst til frivilligt arbejde og hyggeligt samvær med andre sejlere, så tøv ikke med at henvende dig til sekretariatet.


Bådkøb foran os


På skolebåds fronten nærmer vi os båd køb. Vi har allieret os med en bådkonsulent og i skrivende stund har vi 2 både på hånden. Hvis alt lykkes, så skal vi have samlet et par hold i marts til at sejle bådene til Svanemøllehavnen. Herom mere senere på hjemmesiden, så snart vi har skrevet under.

Det bliver bare så godt!

Vores hjemmeside og ansigt udadtil

Vores hjemmesideFacebook og Instagram tilstedeværelse er under løbende udvikling – og snart kommer nok et tydeligt facelift – har du kommentarer, ønsker eller gode forslag, så kontakt gerne vores kommunikationsudvalg her web@sundet.dk.


Sundet Rundt 2022

Hvis det skulle være gået din næse forbi – så er tilmelding til Sundet Rundt 2022 altså åben!

Det betyder at du allerede nu kan tilmelde dig (her) til denne forårsklassiker – og i 2022 bliver det hele bare endnu bedre. Vi er ved at have fine sponsorer på plads, bane er “kridtet” op og holdet bag er kampklar.Nu er der bare at ønske jer alle sammen en rigtig dejlig jul og et forrygende godt nytår.

Jeg og den øvrige bestyrelse glæder os til at vi ses i det nye år

De bedste hilsner,

Ole Brandt, Formand