Hop i Havet

Den 22. august 2021 kl. 10.00 hopper hele Danmark i havet – og det gør vi også!

Vi danskere er vilde med havet – det er vi også i Sejlklubben Sundet. Vi elsker at svømme, ro, surfe, padle, fiske og ikke mindst sejle i havet. Vi går tur, dykker, samler sten, kigger på fugle og fisk.
Men vi vil hverken bade eller sejle i en algesuppe, gå ture langs en død fjord eller fiske, hvor der ingen fisk kan leve.

Vi ved det godt. Politikerne ved det godt. Hav-naturen, fisk og havpattedyr er under voldsomt pres af bl.a. skadeligt fiskeri, råstofindvinding, forurening, havbrug, iltsvind og klimaforandringer.

Den 22. August 2021 kl 10-12 hopper hele Danmark i havet – og vi hopper med!
– vi gør det for at vise, at vi elsker havet
– og vi gør det med krav om, at politikerne beskytter havet NU!


Program for dagen

Kl. 10 – 12
Mød os i Svanemøllebugten ved Sejlklubben Sundet, ved klubhuset hvor der vil være et “hav” af aktiviteter også for børn – Herunder kajak, windsurfing, SUP og naturligvis mulighed for at sejle en tur i en sejlbåd.

Kl. 12 – 14
Slap af blandt venner og ligesindede, og der vil naturligvis være en is til børnene.

Vi taber naturligvis forbehold for Corona-situationen (og vejret), så ændringer i programmet eller begivenden kan opstå.

Vi glæder os til at se dig!

Læs mere her fra den officielle side fra Danmarks Naturfredningsforening og her kan du læse om de øvrige events i hele landet på dagen – og kan være med, hvis man befinder sig et andet sted end Svanemøllebugten og gerne vil deltage.