OL-optakt med Nikolaj Buhl i Sejlklubben Sundet

Er du interesseret i sejlads og spændende sportsoplevelser? Så sæt allerede nu kryds i kalenderen den 3. juni kl. 19-21 og join os i Sundet, hvor vi har den store ære af at have OL-sejleren Nikolaj Buhl på besøg!

Nikolaj Buhl vil dele sine spændende erfaringer og fortælle om den intense forberedelse til det kommende OL i Marseille sammen med sin partner, Daniel Nyborg. Du vil få et unikt indblik i, hvordan de finjusterer deres 49’er båd til den hårde konkurrence, både mentalt og fysisk.

Efter en hård kamp sikrede Nikolaj og Daniel sig billetten til OL, og nu står de over for den sidste intense træning inden afrejsen. Heldigvis er Nikolaj hjemme for en kort bemærkning mellem sejladserne og er klar til at dele alt om deres forberedelser og forventninger til OL i Marseille. Hvordan ser havnen og farvandet ud? Hvordan er konkurrencen fra andre sejlere, og er der håb om en medalje?

Du vil også få muligheden for at se nogle spændende videoklip fra deres sejladser og få værdifulde tips til dine egne sejladser.

Medlemsmødet kl. 19 er åbent for både Sundet og naboklubberne. Tilmeld dig via NemTilmed HER og sikr din plads til denne unikke begivenhed.

Prisen for deltagelse er kun 50 kr., og arrangementet finder sted på Cafeen i klubhuset, Svaneknoppen 2, 2100 Ø. Cafeen vil også servere dagens ret fra kl. 18, så kom gerne tidligt og nyd en hyggelig aften i godt selskab.

Vi glæder os til at se dig til en spændende aften med Nikolaj Buhl og en snak om sejlsportens fascinerende verden!