Klublokaler


Sejlklubben råder over en række lokaler, der kan benyttes af medlemmerne.

Undervisningslokalet i klubhuset i Svanemøllen er det eneste lokale der kan lejes af udefra kommende, i det omfang lokalet ikke benyttes til undervisning. Undervisningslokalet må benyttes som møde- og serveringslokale. Enhver form for servering skal foregå efter aftale med cafeen, som er forpagtet. Cafeen har sit eget punkt på oversigten og kan kontaktes via et link her. Spørgsmål vedrørende servering og klubbens café kan rettes til forpagteren på telefon 39 29 30 35.

Hvis du gerne vil reservere et lokale i klubhuset, så skriv en email til: mail@sundet.dk

Sundets klublokale i klubhuset, frokoststuen i servicebygningen og klubhuset i Nord kan benyttes af alle medlemmer. Man skal dog være med på, at andre medlemmer også benytter lokalet og at de to lokaler ikke kan reserveres til personlige formål.

Husk at du må ikke opbevare private ting i klubbens lokaler

Sejlklubbens lokalereservationer kan ses her. Klik her

I Frokoststuen og klubhus Nord er der en kalender, hvor medlemmer, der planlægger at benytte en større del af lokalet i forbindelse med Sejlklubben, kan informere andre medlemmer om dette. Kalenderen (pap) er ophængt i frokoststuen og Nord. Det kunne f. eks. være undervisning, planlægning af ture, osv.

 Check altid med kalenderen.