Overlevelse på det åbne hav – en dramatisk beretning om forlis ud for Somalias kyst

Kære alle sejl- og eventyrlystne,

Vi vil gerne invitere jer til en aften med spændende foredrag og dramatisk beretning om en sejlads, der tog en uventet drejning. På onsdag d. 19. april 2023. kl 19:00 – 21:30 vil skipper Kim Johansen dele sin personlige historie om, hvordan han overlevede et dramatisk forlis ud for Somalias kyst.

Kim vil give os en førstehåndsberetning om hele sejladsen, fra de første udfordringer ved afrejsen, til det uheldige havari og den dramatiske redning, der fulgte. Der vil også blive vist original video af selve redningsaktionen.

Dette er en sjælden chance for at høre en personlig beretning om en farlig og dramatisk situation på det åbne hav. Vi kan lære en masse om problematikker ved havari, skader og det psykiske pres, problemer med myndigheder og meget mere. Det er en aften, du ikke vil gå glip af!

Aftenen vil finde sted på Cafe Sundet, hvor der også vil være mulighed for at nyde en lækker foredragsmiddag bestående af “stegt flæsk med kartofler og persillesovs” fra kl. 18.00. Middagen koster 139 kr. og kan bestilles direkte hos Cafe Sundet på tlf. 39 29 30 35 senest d. 17. april 2023.

Tilmelding er nødvendig og kan gøres nemt og hurtigt via NemTilmeld her. Så sæt kryds i kalenderen og kom og vær med til en forrygende aften!

Med venlig hilsen,

Aktivitetsudvalget.