Pinsetur 2018 – se billeder fra pinsen

Det var et vejr til afslapning og leg på pinseturen. Der blev slappet af og der blev leget. Der var hygge og snak i bådene. Der var hygge og snak i havnen. Få bevægede sig langt væk fra havnen – både i Kyrkbacken og i Humlebæk – og så blev der lavet og spist en del mad. I Humlebæk havn havde klubbens aktivitetsudvalg sørget for morgenmad om søndagen og senere en stor kage. Og ikke at forglemme rundbolden. Det var leg med engagement. Om du ikke tror det sidste, så se billederne.

Kagen, der fra bageren var pyntet fint med jordbær og med Sundets stander fik under transporten en lidt voldsom behandling. Den lignede derfor et oprørt hav, men med standeren intakt. Måske et billede på de stærke sejlere fra Sundet, der kan klare det hårde vejr.

22 både var med i Humlebæk om søndagen, og ca. 100 mennesker. 8 både var om lørdagen på Kyrkbacken på Hven og sejlede derefter om søndagen til Humlebæk.

Det var Pinseturens 40 års jubilæum. Det blev markeret med en god dag for alle.

Hven

Tre både sejlede natten mellem fredag og lørdag til Kyrkbacken. Om lørdagen kom yderligere 5 til. Vejret var til blot at være, snakke og hygge. Det blev der. Og aftenen var smuk med klar himmel, så den blå time kunne folde sig rigtigt ud.

Humlebæk

Humlebæk havn var rammen for aktivitetsudvalgets arrangement. Her lev der spist morgenmad, kage og middag. Der blev snakket og slappet af. Og alle nød vejret og den flotte aftenhimmel.

Rundbold

Det var leg. Det var for sjov. Det var med engagement. Der skulle vindes og der blev løbet for fuld kraft med alt det de forskellige ben kunne klare. Billederne er klare beviser 

Kom til at tænke på Piet Heins gruk:
Den, som kun tar spøg for spøg og alvor kun alvorligt,
han og hun har faktisk fattet begge dele dårligt.