Pinsetur 2021

Kære alle sammen
Som TRADITIONEN igennem mange år byder, så ligger det fast at Sejlklubben Sundet er vært ved det store morgenbord i teltet ved parkeringspladsen.

Klubben er vært for friskbagt morgenbrød, juice, cacao mælk, smør, marmelade, samt smagsprøver på div. ” bitre” drikkevare. I skal selv medbringe kaffe, service, blødkogte æg osv.

Selvfølgelig holder vi også fast i traditionen med den fælles rundboldkamp, søndag eftermiddag oppe på marken for børn og voksne med forfriskninger til pausen.

Aftensmaden er det helt store grill eventyr ved teltet, der hvor vi alle selv medbringer service, mad, grill ́er og drikkevare. Husk varmt tøj og tjek vejeudsigten for sol, regn osv.

I år skal vi på det kraftigste opfordre til at man rydder op efter sig, FØR man kryber til køjs. Dette gælder alle deltager. Da teltet mandag morgen, skal gøres klar til afhentning, borde og stole skal stables, så teltet er klar til nedtagning.

Vi glæder os til at se klubbens medlemmer og andre, fra vandsiden eller fra land i biler, eller måske fra luften. Der skulle være rigeligt med pladser 80 pers. + .

Nogle starter Pinsen ved at sejle til Hven fredag eller lørdag, hvor der bliver hygget i løbet af lørdagen og med fælles grill om aften. Hvor der bliver stævnet ud tidligt søndag morgen, med Humlebæk og morgenmad som mål. Nogle tager til Humlebæk fredag eller lørdag og har hygge dage der og gør klar til søndag morgen, hvor fælles arrangement løber af stablen.

Medlemmer af Aktivitetsudvalget vil være tilstede i Humlebæk Havn fra fredag, som der skal betales havnepenge til, vi opfordre alle til at betale havnepenge lige efter ankomst.

Vel mødt til alle og på gensyn
Aktivitetsudvalget

Tid og sted
PINSETUR TIL HUMLEBÆK
22. – 24. Maj

DET STORE MORGENBORD
– ved parkeringspladsen
23. Maj – Kl. 10.00

Invitation
Pinsetur 2021

COVID-19
VI MÅ SAMLES IGEN OG VI GLÆDER OS!