Pinsetur til Humlebæk d. 3-6 juni 2022

Som traditionen igennem mange år byder, så ligger det fast at Sejlklubben Sundet er vært ved det store morgenbord i teltet ved parkerings pladsen. 

PINSE SØNDAG d. 5 Juni 2022  Kl. 9.45 

Klubben er vært for friskbagt morgenbrød, juice, kakaomælk, smør, marmelade, samt smagsprøver på div. ”bitre” drikkevare.

I skal selv medbringe kaffe, service, blødkogte æg osv.

I år er der ændring til programmet søndag d. 5 juni, da Humlebæk Havn afholder Havnens dag 🎡

Plan for dagen på havnen ser således ud:

Kl. 11.30   Mad, øl og kaffeboderne åbner 🌭🍺☕

Kl. 12.00  Kanon Salutering 🥁

Kl. 13.00  Grundlovstale

Kl. 13.30  Levende musik på kajen 🎹

Kl. 14.00 Krabbevædeløb 🦀 og skattejagt 

Den åbne fest slutter ca. Kl. 17.30.

Vi i Aktivitetsudvalget bakker fuldstændigtop om Humblebæk Havns Havnens dag, og deltager i dette, – så ingen rundbold i år.

I samarbejde med Havnefoged Per og Kanonlaug deler vi teltet imellem os. Så vi spiser fælles morgenmad i teltet og fra kl. 11.30 er vi og gæster på havnen velkommen til at bruge det til spisning eller bare at sidde og hygge. Når den åbne fest slutter ca. Kl. 17.30 er teltet igen vores til fælles aften grill (i kan måske købe det hos slagter vognen på kajen )

Der vil også være plads til Kanonlaug frivillige til aften spisning, har jeg aftalt med dem ca. 15 pers – Så byd dem velkommen .

Aftensmaden er det helt store grilleventyr ved teltet, der hvor vi alle selv medbringer service, mad, grill og drikkevare. Husk varmt tøj og tjek vejrudsigten for sol, regn osv.

Vi skal vi på det kraftigste opfordre til at man rydder op efter sig, FØR man kryber til køjs. Dette gælder alle deltager. Da teltet mandag morgen, skal gøres klar til afhentning, borde og stole skal stables, så teltet er klar til nedtagning. 

Vi glæder os til at se klubbens medlemmer og andre, fra vandsiden eller fra land i biler, eller måske fra luften. 

Udfordringen i år kan være parkerings muligheder, da havnen nok vil være lukket for biler efter deres bom. Så man skal nok parkere ved Louisiana , eller ved henviste parkerings muligheder og gå ned til havnen.

Nogle starter Pinsen ved at sejle til Hven fredag eller lørdag, hvor der bliver hygget i løbet af lørdagen og med fælles grill om aften. Hvor der bliver stævnet ud tidligt søndag morgen, med Humlebæk og morgenmad som mål. Da vi ikke ved hvo mange der vil sejle til Humlebæk Havn til denne dag, bør man nok overveje at ankomme lørdag. 

Nogle tager til Humlebæk fredag eller lørdag og har hygge dage der og gør klar til søndag morgen, hvor fælles arrangement løber af stablen.

Aktivitetsudvalget (Doris) vil være tilstede i Humlebæk Havn fra fredag, som der skal betales havnepenge (mobilepay) til vi opfordre alle, til at betale havnepenge lige efter ankomst, i får udleveret en strip til båden herved.

Vel mødt til alle og på gensyn

Aktivitetsudvalget