Tursejlads og Sommertogt

Som medlem af Sejlerskolen og Sejlklubben Sundet forventes du på den ene eller anden måde at engagere dig i de sociale aktiviteter. Her kan du få oplevelser, glæder, udfordringer og venner for livet og du er med til at præge klubbens liv og fremtid. Når du måske bliver bådejer, er der lagt en god bund for udveksling af tips og erfaringer og praktisk hjælp bådejerne imellem.

Turesejlads
At deltage i en tursejlads er noget ganske andet end at øve sig om aftenen på sit sejlerhold. Det er på tur at man får rutine i de praktiske færdigheder og dybere forståelse for de glæder og udfordringer som sejlerlivet giver. Samtidig er det her du lærer dine sejlerkammerater bedre at kende og måske opdager du også noget om dig selv, som du ikke vidste før.

Tilmelding til ture sker her. Invitation foregår via mail 1-2 måneder før efter først til mølle princippet. Turene fremgår af vores kalender så snart sejladsen er bekræftet. Du kan finde en liste over tidligere ture klubben har deltaget i her.

Sommertogt
Sommertogtet giver mulighed for at sejle ud af vores vante farvand i Øresund og se andre steder i Danmark og Sverige. Af destinationer kan nævnes Den Svenske Skærgård, Limfjorden, Samsø, Bornholm og Det Sydfynske Øhav.

Sommertogtet ligger altid uge 27, 28, 29 og 30. Man deltager minimum i en uge, lørdag til lørdag, hvor man sejler, bor og hygger sig sammen med et hold tæt sammen på en båd. Det er trangt, lærerigt, sjovt og for mange vanedannende.

Du kan se billeder fra tidligere sommertogter her, eller følge med på sejlerskolens facebook side, hvor der ofte kommer daglige opdateringer fra besætninger der er afsted.