Sundet Rundt 2021 – Tak for i år

Sejlklubben Sundet takker for den overvældende opbakning til Sundet Rundt 2021. Med næsten 90 deltagende både blev det et stort debutarrangement for en distancekapsejlads, vi håber kan blive en ny forårsklassikere for sejlere i Øresundsregionen.

Vejret viste sig efter et koldt forår fra sin noget nær bedste side med solskin og spredte skyer og vind fra 3-9 sekundmeter fra vest/sydvest gående mod syd sidst på eftermiddagen. Det lykkedes trods COVID-19-formatet at få arrangeret 13 løb med tæt race, og fordelt på 7 starter kom alle deltagere godt af sted.

Det blev tæt race i næste alle løb – efter mere end 6 timers sejlads er der i de fleste løb kun få minutter mellem nummer 1, 2 og 3 – det blev gået til stålet dagen igennem – skønt. Og trods 3 forskellige baner kom størstedelen af deltagerne i mål inden for en for måltagerne meget travl periode.

En dramatisk hændelse blev det også til, da 2 af de 4 deltagere i Formula 18-feltet gik på grund ved Svaneknopperne øst for Saltholm – den ene med havari og afhentning til følge.

På gensyn næste år
Sejlklubben Sundet

Tider og resultater
Resultatliste

Præmier
Præmier kan afhentes på Svanemøllehavnens kontor

Replay
Se eller gense sejladsen
via TracTrac

Foto
Anki Hansen